0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Iceland Shield - Veredus Islands-boot i tre olika vikter. Utformade för att ge ett komplett och säkert skydd för kotled och ballar. Användbart inom alla grenar och kan användas på alla underlag (gräs, sand, lera). Den särskilda anatomiska formen och det skyddande materialet garanterar en perfekt passform på hästen och ger ett komplett skydd. - Anatomisk form: Det anatomiskt utformade skyddet är i ett elastiskt material som sluter sig om hästens hov och därför eliminerar risken för rotation av skyddet.

- Extra carbon-skydd vid ballarna: Områden som är särskilt utsatta för skador.

- Dubbel knäppning: Carbon Shield har två spännen för att säkerställa att skyddet sitter perfekt.Det första är en elastisk rem med snabbknäppning placerad runt hovväggen. Det andra är ett neoprenband med kardborre som sitter runt kotleden. Neoprenet garanterar maximal komfort och gör att problem med skav undviks.

- Snabbknäppning: Änden på spännet är i FLEXTAN, ett icke-deformerbart material, som spänns fast på hakar i rostfritt stål för snabbast möjliga knäppning och uppknäppning, även med bara en hand. Hålen är utformade på ett sätt som garanterar högsta säkerhet och förhindrar risken för oavsiktlig uppknäppning under ridning. Vikt: 170 gr 220 gr 240 gr Råd om användning: Hovar kan skilja mycket i storlek och form. Produkten är inte lämplig för hovar med särskilt låga trakter.

ANDVÄND INTE HOVFETT ELLER DYLIKT UNDER SKYDDET. Baserat på de mycket populära Carbon Shield-bootsen!

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Helena Persson: "Det bästa med bootsen är att de sitter så bra, har även ridit i djupsnö - de sitter kvar! Använt varje dag - inga skavsår!" Stina Lillje: "Super för hästar som trampar sig, rejält skydd som är lätt att sätta på, göra rent och dessutom snygga! Har suttit bra på alla hästar jag provat på, trots varierande storlek på form och hovar."

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev