0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Derma1 är ett vårdande schampo för hästar och hundar med hudproblem. Schampot är bevisat effektivt och gjort på rena naturliga råvaror. Derma1 antiseptiska schampo hjälper i vård av hudinfektioner, klåda och allergisk hud.Hos djur förekommer ofta olika hudåkommor som sår och skavsår, till exempel utrustningsskavsår hos hästar. Typisk inflammation hos hästar är mugg, det vill säga karledseksem, och hos hundar hot spot och tassinflammation. Derma1 lämpar sig för regelbunden användning, eftersom den rengör djurets hud skonsamt och är fuktgivande. De antimikrobiska eteriska oljorna i Derma1 schampo hjälpar till att rengjöra, skydda och vårda huden. Derma1 antiseptiska schampo är också lätt att skölja bort. De eteriska oljorna gör de också obehagligt för hunden att slicka på det behandlade området. Mer hjälp för ditt djurs välmående hittar du bland Derma-familjens andra produkter.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Picea Abies, Lavandula, Mentha, Cinnamomum, Thymus, Xanthan, nonjoniska tensider

pH ~ 7 

Förvaras: +10 - 25°C 

Innehåller inga av FEI förbjudna ingredienser

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Blöt huden på symptomområdena med rent vatten, massera in Derma1-schampo och låt verka i tre - tio (3 - 10) minuter. Skölj huden väl och låt torka. Vänta tills huden är torr eller torka med ren handduk. När huden har torkat, smörj in vårdande Derma2 serum eller Derma5 antimikrobisk kräm vid behov. Med hjälp av förpackningens spetskapsyl kan Derma1-schampo lätt och noggrant doseras direkt på symptomområdena. Omskakas före bruk.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 073-694 31 04  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev