Derma1 Antiseptiskt schampo 250ml

Pris:

289

SEK

Artikelnummer: 102464

Antiseptiskt schampo för hud-problem

Derma1 är ett vårdande schampo för hästar och hundar med hudproblem. Schampot är bevisat effektivt och gjort på rena naturliga råvaror. Derma1 antiseptiska schampo hjälper i vård av hudinfektioner, klåda och allergisk hud.Hos djur förekommer ofta olika hudåkommor som sår och skavsår, till exempel utrustningsskavsår hos hästar. Typisk inflammation hos hästar är mugg, det vill säga karledseksem, och hos hundar hot spot och tassinflammation. Derma1 lämpar sig för regelbunden användning, eftersom den rengör djurets hud skonsamt och är fuktgivande. De antimikrobiska eteriska oljorna i Derma1 schampo hjälpar till att rengjöra, skydda och vårda huden. Derma1 antiseptiska schampo är också lätt att skölja bort. De eteriska oljorna gör de också obehagligt för hunden att slicka på det behandlade området. Mer hjälp för ditt djurs välmående hittar du bland Derma-familjens andra produkter.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Picea Abies, Lavandula, Mentha, Cinnamomum, Thymus, Xanthan, nonjoniska tensider

pH ~ 7 

Förvaras: +10 - 25°C 

Innehåller inga av FEI förbjudna ingredienser

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Blöt huden på symptomområdena med rent vatten, massera in Derma1-schampo och låt verka i tre - tio (3 - 10) minuter. Skölj huden väl och låt torka. Vänta tills huden är torr eller torka med ren handduk. När huden har torkat, smörj in vårdande Derma2 serum eller Derma5 antimikrobisk kräm vid behov. Med hjälp av förpackningens spetskapsyl kan Derma1-schampo lätt och noggrant doseras direkt på symptomområdena. Omskakas före bruk.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00