0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Derma9 är ett bevisligen effektivt vårdspray för päls, man, svans och hud för hästar, hundar och katter. Derma9 innehåller naturliga oljor som vårdar päls och man samt tillför dem skinande glans. Samtidigt underlättar oljorna utredandet av tovor i tagel och päls fuktar huden och minskar förekomsten av mjäll. På vintern lämpar sig Derma9 spray utmärkt för vård av mjällande manfäste och för vård av hundens trampdynor. Derma9 absorberas omedelbart och varken kletar eller samlar smuts. Den året runt användbara lätta fuktgivande sprayen tillför omega-3 och -6 fettsyror till huden och är också en utmärkt fuktspray för tex. hårlösa hundar. Derma9 ger en glänsande och skyddande hinna som låter huden och pälsen andas.

Ingredienser: Aqua, Shea Butter, Picea Abies, Silybum Marianum, Mentha, Beta vulgaris, Linum usitatissimum, Argan,Glycerin, Emulsifying agent, Cellulose & Xanthan gum

pH ~ 7

Förvaras: +10 - 25°C

Innehåller inga av FEI förbjudna ingredienser

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Spraya ett tunt och jämnt lager på pälsen och borsta för glansig effekt. Exponera huden genom att föra manen -pälsen åt sidan. Spraya direkt på huden och massagera lätt. För att reda ut tovig man-, svanstagel/päls spraya första gången ordentligt och borsta. För tjock man tar det ca 2-3 dagar att bygga upp ett natuligt skyddsskikt. Följande dagar räcker det med ett tunnt lager på pälsen/manen 1-3 gånger per vecka. Omskakas före bruk.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev