Fager Jamila Islandsstång 2.0 Lozenge Sweet Iron

Pris:

1 449

SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 107678

Ny design, FEIF godkänd.”Äntligen är den här!Det här stångbettet, har jag tagit fram tillsammans med Fager.Efter att ha provat det mesta, och tagit från det bästa. Så är det här resultatet”

- Jamila Berg

I samarbete med Jamila Berg Har Fager tagit fram en islandsstång. Jamilas fantastiska ridning och presentationer genom åren har inte undgått någon i Islandsvärlden. Efter vårt samarbete påbörjades 2021 hade Jamila en klar vision vad hon ville ha i bett väg. Efter fler vändor av prototyper och testande har ni här resultatet, och vi är mer än nöjda. Denna design är framtagen att passa många hästar, där du kan växla hävstångseffekten för att uppnå bästa resultatet till just dig och din häst. Sugen på att testa?

Skänklarnas design med sektioner är designad för att ge möjligheten att använda sig utav två tyglar och reglera hävstångseffekten. Denna innovativa design gör denna skänkel till ett mycket användbart verktyg i din träning; med möjlighet att öka eller minska hävstångens funktion utifrån behov och öka precisionen beroende på gångart och styrka hos hästen. Observera att du enbart får tävla med en tygel i nedre ringen. Mundelen med lozenge. Jamila vet vad hon vill ha. Mundelen är bredare över lanerna och ger en större tryckavlastning, men fortfarande en lägre höjd för att ta upp allt för mycket plats i munnen. Mittendelen med lozenge är perfekt för hästar som uppskattar en stabil och mjuk mundel, alternativt kan fibbla med bettet. 

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00