0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

GLYX-MASH – mashen vid specialtillfällen
Tack vare Glyx-Mash är det nu möjligt att ge de spannmålskänsliga hästarna en välsmakande mashfodring. Glyx- Mash kan användas för att undvika kolik, vid matsmältningsstörningareller under en konvalescensperiod.
- Gluten- och melassfri
- Låg-glykemiskt foder
- Prebiotiskt och utrensande
- Brett användningsområde– också varje dag

Glyx-Mash har ett lågt innehåll av socker och stärkelse, och den är helt utan spannmål, melass och gluten. Den är därför extra lämplig till hästar som behöver en fodring som är skonsam för magen och har ett lågt innehåll av kolhydrater. En mycket bred kombination av prebiotiska ingredienser bidrar till återuppbyggnad av en hälsosam tarmfunktion. Innehållet av örter understödjer också samtidigt matsmältningsprocesserna.

SKYDD OCH VÅRD – INIFRÅN
Slemmet i de lättkrossade linfröna skyddar slemhinnorna i hela matsmältningskanalen. Glyx-Mash har en utmärkt svällningskapacitet vilket ger ett lätt tryck på tarmväggarna och därmed understödjes utsöndringen av slagg- och skadeämnen. Stimuleringen av tarmrörelsen underlättar uttömningen. Glyx-Mash används till generellt stöd av matsmältningen, vid boxvila, under pälsbyte, under hårt arbete eller under och efter sjukdom.

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

SAMMANSÄTTNING Lucernfibrer, Palatin® gräsfibrer, betfibrer, lättkrossade linfrön 5,5%, majsgroddar, riskli 4,6%, vindruvskal, prebiotisk isomaltos, kryddörter (fänkål, koriander, mariatistel) 4,0%, korngräs, öljäst, vindruvkärnextrakt, kalciumkarbonat (marint- och mineraliskt), äppelvinäger
UTFODRINGSREKOMMENDATION Utfodringsrekommendation ca 70-250 g per 100 kg kroppsvikt dagligen. Blanda med ljummet vatten och låt stå i 15 min.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev