0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

HR Kveikur är halvdjup gångartssadel som ger bra support för ryttarens säte och tillsammans med dom anatomiska knästöden ger den väldigt bra stöd för skänkeln, även för er med längre överskänklar. Den är skuren i sätet för att vara något smalare i "midjan". Den är designad för att ge bra stöd i en lodrät sits åt ryttaren , men även ge frihet och support för hästen.

Kveikur har en flexibom för att främja ryggens rörelseförmåga och det är även utbytbara koppjärn, vilket ger en mer flexibilitet vad gäller bomvidd.

HR Kveikur har kalvskinn, vilket ger ett bra grepp för ryttaren. Kveikur är snyggt designad med detaljer i "ormskinn", både på knästöden och på bakvalvet. Den finns även med den nya trelagslatexen, vilket ger både stabilitet och mjukhet för både häst och ryttare och kostar då 1000 mindre. Trelagslatexen är det närmaste ullstoppad man nu kommit , då den är anpassar sig fint efter hästens rygg och rörelse under användning.   Kveikur finns i två varianter, antingen helsvart eller svart med bruna detaljer.

Den finns i 16" 16.5" 17" 17.5" 18"

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev