Mattes Denni Design Schalock med Fårskinn Brun

Pris:

1 999

SEK

Artikelnummer: 106169

Schalock är en blandning av vojlock och schabrak. Eftersom det är en blandning tycker vi att namnet schalock passar bra. Det är som en vojlock med plats för brodyr. På ena sidan har vi broderat Denni Designs logga. På den andra sidan kan du välja mellan att brodera en egen text eller bara ha den som den är.

Schalocken passar de flesta islandshäst- och dressyrsadlar. Det är det välkända tyska företaget Mattes som tillverkar Denni Design Mattes schalockerna. Mattes har varit känt för sina högkvalitativa lammskinnsprodukter i ett och ett halvt sekel. Under de senaste tre decennierna har de utvecklat ett utmärkt rykte inom hästsektorn, men visste du att Bentley och Boeing också älskar deras lammskinn? De har varit en av få auktoriserade enskilda leverantörer till Mercedes-Benz i decennier nu Tvättinstruktioner: Mattes schabrak håller sig fina längre om de tvättas ofta. Tvätta i maskin, fintvätt 30 grader, med Mattes specialtvättmedel MELP för lammskinnsprodukter.  Välj extra mycket vatten om möjligt. Använd ej mjukmedel och helst inte andra tvättmedel för lammskinn. Normal centrifugering Torktumla kallt eller max 30 grader, alternativt torka ute i skuggan. Undvik direkt solljus.

För enklare rengöring:  Borsta lätt med den grova sidan på en kökssvamp (Scotch Brite). Borsta inte med borste, det sliter.

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00