0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Det finns inga magiska tricks bakom Like Magic, utan enbart sund vetenskaplig och veterinärmedicinsk kunskap, kombinerat med ingredienser av högsta kvalité. Magnesium är ett livsviktigt näringsämne för hästens välbefinnande och stödjer bland annat regleringen av nervösa spänningar. Eftersom magnesium också har inverkan på muskelspänning, kan en häst som har låga värden av magnesium se kort ut i sitt rörelsemönster och uttrycka oro, lättretlighet och dåligt självförtroende. Like Magic är mer än bara magnesium; den innehåller också en blandning av örter utvalda för deras traditionella användning som stöd för självförtroende och koncentration. Den unika blandningen av magnesium och örtbaserat stöd i Like Magic gör det möjligt för hästen att utföra allt som begärs av den, ge ett lugn och självsäkerhet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Magnesiumoxid, Gräsmjöl (Lucerne), Humle, Kalciumkarbonat, Lakritsrot, Rapsolja, Bryggerijäst, Oligofruktos (torkad), Bockhornsklöver, Extrakt av Saccaromyces cerevisiae.
Utfodra Like Magic för en lugn, avslappnad häst och för fokus vid prestation. I övrigt där det förekommer låg magnesiumhalt relaterat till undermålig diet, frekvent resande eller vid näringsfattig jordmån.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev