Performance Fibre High Protein

Pris:

420

SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 100030

Perfomance Fibre High Protein

Fiberbaserat proteintillskott till häst 

  • Ett högt innehåll av smältbart råprotein och aminosyror

  • Flera naturliga proteinkällor, t.ex. ärtflingmjöl och potatisproteinett 

  • Högt innehåll av lättsmälta fibrer

  • Soja från regional odling i Tyskland exklusivt för St. Hippolyt

Förpackning: Hink 10 kg, Säck 25 kg.

Proteintillskottet som balanserar ett grovfoder med lågt proteininnehåll
Grovfodret ska utgöra den största delen av hästens fodring. Genom grovfodret får hästen i sig fibrer som är nödvändiga för att upprätthålla en hälsosam tarmflora och en välfungerande matsmältning.

HÖANALYS 
Jord, växtförhållanden och inte minst de aktuella skördeförhållandena är avgörande för näringsinnehållet i grovfodret. Det handlar om både vitaminer, mineraler och spårämnen samt hur mycket energi, protein och socker grovfodret innehåller. Grovfodret utgör den största delen av hästens dagliga foder och det är därför väldigt viktigt att ha en analys på näringsinnehållet i det hö/hösilage som den fodras med. En korrekt analys gör det möjligt att utarbeta en lämplig foderstat och komplettera med rätt näringsämnen för att få en frisk och stark häst som kan prestera maximalt på tävlingsbanorna.

UTVALDA FIBRER
Performance Fibre High Protein är ett koncentrerat och fiberbaserat proteintillskott som används för att komplettera ett grovfoder med lågt innehåll av smältbart råprotein. Den innehåller bland annat GMO-fri Palatin soja, som är specialbehandlad och odlas lokalt nära foderfabriken i Tyskland. Den har ett högt innehåll av smältbart råprotein och essentiella aminosyror och tillför dubbelt så många aminosyror som t.ex. lucern. Lättsmältbara fibrer från olika källor som t.ex. lucern, rotfrukter och äpplen ger en stor variation i utfodringen samt en stabil matsmältning.

Högt innehåll av:
- Smältbart råprotein
- Essentiella aminosyror
- Lättsmältbara fibrer
- Lågt socker
-/stärkelseinnehåll

BRED ANVÄNDNING
Performance Fibre High Protein är välsmakande och kan användas i de fall där det finns ett ökat proteinbehov.
- Tävlingshästar med högt proteinbehov för att understödja muskeluppbyggnad och muskelfunktion
- Avelsston för att bevara vitalitet och muskelmassa
- Unghästar som växer
- Hästar under inridning
- Muskelfattiga hästar

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

SAMMANSÄTTNING Växttråd (lucern, betfibrer, äpple), protein (ärtprotein, potatisprotein, Palatin soja* ), vetekli, majsgroddar, öljäst, havreskalskli, linfrö-solroskärnolja (kallpressad), kornflingor, salt, algkalk, kalciumkarbonat (marint och mineraliskt), linfrö-solroskärnor (finmalda), magnesiumfumarat, kryddörter (koriander, persilja, mejram, pepparmynta), malt, ättika * GMO-fri, producerad i EU, hydrotermiskt behandlad
UTFODRINGSREKOMMENDATION Ca 100-200 g per 100 kg kroppsvikt dagligen eller balanserat i förhållande till grovfodrets innehåll av smältbart råprotein. Kan inte användas som det enda fodret tillsammans med grovfoder eftersom det inte är fulltäckande på vitaminer och mineraler utan ska kompletteras med ett basfoder som t ex NaturMüsli eller ett vitamin- och mineraltillskott. Kan utfodras torrt eller blötlagt.1 liter = ca 750 g
 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00