PetWell Anti-Kli 500ml

Pris:

399

SEK

Artikelnummer: 104080

Anti-Kli  verkar klådstillande och återställer irriterad hud och har en fräsch doft av Tea tree oil. Många hästar får eksem och klåda under sommarhalvåret. Sommareksem beror på olika orsaker, de vanligaste är överkänslighet för sol eller insekter. Det är inte alltid lätt att veta hur man bäst hjälper en häst med sommareksem. Med Anti-Kli försvinner klådan, eksemen och besvären helt.

Så här gör du:Spraya ett tunt lager med Anti-Kli på huden 2 ggr/dag i minst 10 dagar, (gärna 14 dagar) därefter vid behov. Viktigt att börja direkt när irritation uppstår.  Använd inga täcken under behandlingen. Innehåller:Vitamin B5 och Allantoin vilket är de aktiva beståndsdelarna som lugnar och återställer huden, samt har en fräsch doft av Tea tree oil.Helt utan konserveringsmedel, färgämnen och parfym.

Så här säger några kunder:"

Testade Anti-Kli på en av våra hästar som har haft eksem länge. Redan efter tio dagar när vi tog in hästarna från hagen så var klådan och besvären borta. Helt otroligt när vi tidigare har testat olika medel och åtgärder utan bra resultat. Skönt att vår häst får njuta av sommaren utan eksem och täcke." 
Pernilla Tholander, hästägare

"Vilken suverän spray!Jag vill påstå att det inte bara är bra mot eksem utan även mot styngflugor.  Äckligt med styngflugor som lägger ägg på hästarna. Nu slipper jag vara orolig för att de vidriga larverna går in i munnen eftersom de inte kliar sig längre."
Maria Andersson

"Upptäckte fler användningsområden för Anti-Kli.Sprayade Anti-Kli både på mig och hunden inför jakten.Inte en enda älglus under dagen, vilken fantastiskt produkt."
Rolf Jägare/hundägare

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00