0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Så här gör du:Spraya ett tunt lager med Anti-Kli på huden 2 ggr/dag i minst 10 dagar, (gärna 14 dagar) därefter vid behov. Viktigt att börja direkt när irritation uppstår.  Använd inga täcken under behandlingen. Innehåller:Vitamin B5 och Allantoin vilket är de aktiva beståndsdelarna som lugnar och återställer huden, samt har en fräsch doft av Tea tree oil.Helt utan konserveringsmedel, färgämnen och parfym.

Så här säger några kunder:"

Testade Anti-Kli på en av våra hästar som har haft eksem länge. Redan efter tio dagar när vi tog in hästarna från hagen så var klådan och besvären borta. Helt otroligt när vi tidigare har testat olika medel och åtgärder utan bra resultat. Skönt att vår häst får njuta av sommaren utan eksem och täcke." 
Pernilla Tholander, hästägare

"Vilken suverän spray!Jag vill påstå att det inte bara är bra mot eksem utan även mot styngflugor.  Äckligt med styngflugor som lägger ägg på hästarna. Nu slipper jag vara orolig för att de vidriga larverna går in i munnen eftersom de inte kliar sig längre."
Maria Andersson

"Upptäckte fler användningsområden för Anti-Kli.Sprayade Anti-Kli både på mig och hunden inför jakten.Inte en enda älglus under dagen, vilken fantastiskt produkt."
Rolf Jägare/hundägare

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev