Prestige Philosophy K D

Pris:

44 600

SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 100280S

Bommen är "unisex", den är revolutionär och struktuellt innovativ med "COCCYX-PROTECTION-SYSTEM" (CPS), en ny geometrisk formel med injicerade membran, med olika nivåer av stötdämpning. Detta koncept är utformat för att skydda sittbenen, svanskotan och ryggen. Sätets bakre del är 30% större än på traditionella sadlar, och är extremt mjukt och bekvämt tack vare CPS teknologin.

Den främre delen av bommen vid manken är vidare än på andra sadlar för att ge ökad frihet för manke och trapezium. Bomspetsarna är bakåtflyttade för att tillåta ryttaren att sadla något längre fram utan att trycka på bogbladen. Ryttarens position hamnar djupt ner i sadeln för att ge en känsla av att vara väldigt nära hästen, utan att blockera dess rörelser.

Knästöden är mycket innovativa och följer hästens anatomi - finns även med kardborre. Bakvalvet och kanalen är designade i damask-läder med dekorativt mönster.

Anatomiskt anpassade paneler garanterar maximal rörelsefrihet för trapezium muskeln. Panelernas kontaktyta är bredare, vilket innebär att ryttarens vikt fördelas över en större yta.

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00