0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

X-D2 K D svart 17" från Prestige.

X-D2 är en helt ny dressyrsadel framtagen för att passa den moderna sporthästen med kort rygg och välmusklad bog och rygg. De speciella panelerna ger rörelsefrihet även åt de bredaste hästarna. 

X-D2 har ett mycket djupt säte där ryttaren kommer nära hästen.Sätet har de karaktäristiska X-Technology-membranen för sittbenen, nu ännu större för att garantera ryttarens bekvämlighet. Panelerna är bredare och fördelar ryttarens vikt över en större yta.
De har även ESS – Ergonomical Stitching System, ett helt nytt system, som ökar bekvämligheten för hästen. Knästöden är stora och anatomiskt formade och guidar ryttarens ben till korrekt position, utan att låsa knäet. Sätet är bredare baktill än på traditionella dressyrsadlar. 
• X-D2 levereras som standard med en + 2 cm framskuren kåpa både i enkel och dubbelkåpa. Därför är det inte möjligt att få denna sadel med extra + 2cm framskuret (dvs totalt + 4cm).
• Precis som på andra dressyrsadlar med enkelkåpa är X-D2 K något mer framskuren jämfört med den vanliga X-D2.

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev