0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

HÄSTAR Använd oljan till torr, och känslig hud. Enkel att använda och lätt att arbeta in mot huden även i täta pälsar. Oljan är extremt dryg och tränger effektivt in i huden. Kletar inte pälsen och utgör ingen risk för brännskador i solen. EKHOLMS Oljan har en skarp tjärdoft som relativt snabbt dämpas ner. Ger fett till huden så mycket den klarar av att ta emot, inte mer. Djuren håller sig rena och fina. Kan med fördel användas även till valpar och dräktiga djur. För bästa möjliga resultat, kombinera gärna med PROB Schampo, PROB Olja och Sommer DEO Häst. 

HUNDAR Om hunden har problem med sina tassar, är det vanligt att de börjar intensivt slicka, nagga och bita sina tassar. Bryter oftast effektivt även beteendet så tassarna hålls torrare. Oljan är giftfri. Varva helst med EKHOLMS Super Cream och oljan inomhus. I kyla och vinterbruk använd enbart med EKHOLMSA Salvan och PROB Tassalvan. Om du underhåller tassarna regelbundet slipper du helt onödiga tassproblem. TIPS när du plockar bort en fästing, droppa en droppe EKHOLMS Oljan direkt där du tagit bort fästingen, den desinficerar punkten och förhindrar oftast onödiga problem. Sträva efter och få så litet hål som möjligt i näbbkapsylen, oljan är mycket flytande och dryg. Kräver inga skyddshandskar. Bruksanvisning:1. Tvätta alltid djuret med Tjär Schampo innan du använder EKHOLMSA Oljan, och därefter gärna en gång i veckan eller varannan vecka. 2. Använd Ojan på torr känslig hud. Applicera minst en gång per dag, så länge behovet kvarstår, därefter vid behov. INCI-namn: Pinus, Calendula, Salviaofficialis, Myristica fragrance, Hypericum, Matricum, Urtica dioica, Olea Europea, Glycerin, AlkoholFinns i 200, 500 ml samt 2,5 liter.

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Prob Schampo

115

SEK

Prob Deo

169

SEK

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 073-694 31 04  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev