Roeckl Maremmano Handske Dark Shadow

Pris:

419

SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 108606

Beskrivning

MAREMMANO är perfekt för varma temperaturer och sommarväder. Högteknologiska funktioner, förstklassig slitkomfort och ett högt innehåll av återvunnet material: ett toppval på sommaren. Fingrarnas trekvartslängd ger skydd upp till mittknogarna och gör inte bara handskarna snygga och luftiga utan också mycket praktiska för ryttare med längre naglar.

I dåligt väder säkerställer ALL-WEATHER-GRIP- ett pålitligt grepp om tyglarna. Tack vare Roeckl Sports-exklusiva PULL OFF SYSTEM är det superenkelt enkelt att ta av MAREMMANO.

Det elastiska bandet runt handleden garanterar en perfekt passform och med den mjuka tummen tillverkad av ECO.SENSE kan du enkelt torka bort svett från ansiktet.

De andra materialen i handsken är inte mindre övertygande - handflatan är gjord av trevlig ECO. SENSE®, varav 60% är återvunnet, och är mjuk och ger ett säkert grepp, medan handryggens material är utrustad med Eco AiryFlex med 22% återvunnen spandex som säkerställer utmärkt ventilation och luftighet. Kan tvättas i maskin vid 30° C (86° F).

            

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00