SC High Performer

3 kg

Pris:

980

SEK

Artikelnummer: 101419

För att säkerställa en maximal koncentrationsförmåga, prestationsförmåga och snabb återhämtning behövs vitalitet och styrka i cellernas kraftverk.

Nukleotider, som är cellernas grundläggande byggsten, understödjer denna kraft och ger samtidigt ett avslappnat nervsystem. DNA-strängen i den enskilda cellen hos en häst är en meter lång och behöver tre miljarder nukleotider för att säkra en korrekt celldelning. Kroppens egen produktion av nukleotider kan under vissa förhållanden vara otillräcklig. I sådana belastande situationer kan hästen hjälpas genom att tillföras högupptagliga nukleotider via fodret. High Performer kombinerar närings-och vitalämnena i SuperCondition med de unika möjligheterna i PSB®-komplexet och oligopeptider.

PROTEIN I REN FORM
Oligopeptiderna i High Performer skiljer sig från protein genom att endast bestå av aminosyror och är ett resultat av många års grundforskning på ett amerikanskt universitet. Genom att kombinera dem med PSB®-nukleotider, uppnås ett bättre utnyttjande av hästens prestations- och återhämtningspotential.

ANVÄNDNING AV HIGH PERFORMER
Tillsammans med grundfodring kan High Performer bidra med imponerande fodringsresultat. High Performer ger fördelar till hästar inom alla grenar av hästsporten

TILL TÄVLINGSHÄSTAR:
De tilsatta PSB®-nukleotiderna är väldigt användbara för tarmväggens återhämtning, varpå den avgörande effektiviteten av tarmen understöds och utnyttjandet av fodret hos de högpresterande tävlingshästarna förbättras. I utfodringförsök med tävlingshästar kunde följande resultat noteras:
- Bättre uthållighet och prestationer
- Ökade kraftreserver vid samling
- Större arbetsglädje och avspändhet
- Mindre trötthet och mindre slitage på organen
- Snabbare och bättre återhämtning
- Mindre mottaglighet för infektioner
- Dopingfritt

TILL AVELSHÄSTAR
- Bättre fertilitet
- Understödjer embryonalutvecklingen och vävnadsuppbyggnaden under dräktighet
- Bättre kroppslig konstitution hos svaga och nedsatta ston efter fölning
- Ökad mjölkproduktion vid laktationsproblem

TILL ÅTERHÄMTNING
- Snabbare återhämtning efter kolik och svåra operationer
- Understödjer immunsystemet vid infektioner
- Understödjer vävnadsåterhämtningen vid slitage och skador

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

SAMMANSÄTTNING Majsgroddar, jästextrakt (PSB®-komplexet), proteinhydrolysat, malda kornflingor, vört, blandning av kallpressade oljor (linfrön, solroskärnor), fint malda blandning av oljefrön (linfrön, solroskärnor, nigellafrön), magnesium (som fumarat, oxid), öljäst, morötter, kalciumkarbonat (marint och mineraliskt), vitlök, ärtprotein
UTFODRINGSREKOMMENDATION Ca 15 g per 100 kg kroppsvikt dagligen tillsammans med kraftfodret och ett näringsrikt grovfoder av god kvalitet. I perioder med mycket hård belastning kan mängden fördubblas. Ej tänkt att användas som det enda mineralfodret.Ca 15 g per 100 kg kroppsvikt dagligen tillsammans med kraftfodret och ett näringsrikt grovfoder av god kvalitet. I perioder med mycket hård belastning kan mängden fördubblas. Ej tänkt att användas som det enda mineralfodret.
 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00