0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

ÖKAD MOTIVATION
En välfungerande ämnesomsättning i musklerna visar sig direkt genom en mycket snabb uppvärmningsfas och själva muskeluppbyggnaden börjar mycket tidigt under träningen. Det betyder snabbare träningsresultat och reducerat slitage på kroppen. En optimerad ämnesomsättning i musklerna ger snabb nedbrytning av avfallsprodukter i dem (bl.a.mjölksyra) och bidrar därmed till en snabb återhämtning och ökad motivation till nästa träningstillfälle. Samtidigt ökas uthållighets- och prestationsegenskaperna.

GRUNDUTFODRINGEN RÄCKER INTE
Hästar vars muskler är mycket belastade har behov av en ökad mängd muskelrelevanta näringsämnen som vanligtvis inte finns i tillräckligt stor omfattning i det vanliga kompletteringsfodret. SuperCondition fokuserar just på tillförseln av dessa beståndsdelar som understödjer utrensningen och uppbyggnaden. Brist på specifika näringsämnen kan leda till muskelspänningar, hårda muskler och sluta med muskelskador och kan på längre sikt skada hela rörelseapparaten (senor och leder). SuperCondition jämnar ut dessa brister både snabbt och långvarigt.

TILLSKOTT DÄR DU MÄRKER SKILLNADEN
Ingredienser av högsta kvalitet och ett målinriktat innehåll av vitaminer och mineraler gör det möjligt att använda SuperCondition som ett koncentrat med några få hundra gram dagligen. Speciellt intressant är SuperCondition till tävlingshästar och som tillskott till hingstar under betäckningssäsongen och i samband med unghäst- och hingstchampionat. Men också fritidshästen har glädje av SuperCondition då det ger en smidig och aktiv häst som inte har problem med stela muskler.

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

SAMMANSÄTTNING Majsgroddar 25 %, kornflingor (malda), vört, blandning av finmalda oljefrön (linfrön, olrosfrökärnor, fänkålsfrön) 5 %, äppelsirap, blandning av kallpressade oljor (linfrö-/solrosolja) 2,8 %, salt, vindruvskal, kryddväxter (rosmarin, hagtorn) 2 %, havsalgmjöl, öljäst, magnesiumacetat, vindruvkärnextrakt, kalciumkarbonat (marint och mineraliskt)
UTFODRINGSREKOMMENDATION Ca 50-100 g per 100 kg kroppsvikt dagligen utöver det ordinarie fodret. Obs. Täcker inte hästens grundläggande mineralbehov.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev