Super-Condition

5 kg

Pris:

415

SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 100036

Tillskott vid tävling
När hästen rör sig smidigt och liksidigt genom hela kroppen och när den reagerar snabbt på hjälperna, då upplever man en speciell glädje i ridningen. Hästar som gärna låter sig tränas och har lätt att bygga upp en stark och välfungerande muskulatur. En effektiv muskulatur är förutsättningen för att uppnå sportsliga resultat. En god blodförsörjning till musklerna är nödvändig för att säkra uppbyggnaden av hästen och ge den kraft och uthållighet. SuperCondition bidrar med tillförseln av specifika näringsämnen till muskelämnesomsättningen.
- Högt innehåll av antioxidativa vitaminer
- Högt innehåll av muskelrelevanta mineraler
- Optimalt innehåll av förstklassigt protein
- Uppbyggande och skyddande i ett
- Dopingfri

ÖKAD MOTIVATION
En välfungerande ämnesomsättning i musklerna visar sig direkt genom en mycket snabb uppvärmningsfas och själva muskeluppbyggnaden börjar mycket tidigt under träningen. Det betyder snabbare träningsresultat och reducerat slitage på kroppen. En optimerad ämnesomsättning i musklerna ger snabb nedbrytning av avfallsprodukter i dem (bl.a.mjölksyra) och bidrar därmed till en snabb återhämtning och ökad motivation till nästa träningstillfälle. Samtidigt ökas uthållighets- och prestationsegenskaperna.

GRUNDUTFODRINGEN RÄCKER INTE
Hästar vars muskler är mycket belastade har behov av en ökad mängd muskelrelevanta näringsämnen som vanligtvis inte finns i tillräckligt stor omfattning i det vanliga kompletteringsfodret. SuperCondition fokuserar just på tillförseln av dessa beståndsdelar som understödjer utrensningen och uppbyggnaden. Brist på specifika näringsämnen kan leda till muskelspänningar, hårda muskler och sluta med muskelskador och kan på längre sikt skada hela rörelseapparaten (senor och leder). SuperCondition jämnar ut dessa brister både snabbt och långvarigt.

TILLSKOTT DÄR DU MÄRKER SKILLNADEN
Ingredienser av högsta kvalitet och ett målinriktat innehåll av vitaminer och mineraler gör det möjligt att använda SuperCondition som ett koncentrat med några få hundra gram dagligen. Speciellt intressant är SuperCondition till tävlingshästar och som tillskott till hingstar under betäckningssäsongen och i samband med unghäst- och hingstchampionat. Men också fritidshästen har glädje av SuperCondition då det ger en smidig och aktiv häst som inte har problem med stela muskler.

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

SAMMANSÄTTNING Majsgroddar 25 %, kornflingor (malda), vört, blandning av finmalda oljefrön (linfrön, olrosfrökärnor, fänkålsfrön) 5 %, äppelsirap, blandning av kallpressade oljor (linfrö-/solrosolja) 2,8 %, salt, vindruvskal, kryddväxter (rosmarin, hagtorn) 2 %, havsalgmjöl, öljäst, magnesiumacetat, vindruvkärnextrakt, kalciumkarbonat (marint och mineraliskt)
UTFODRINGSREKOMMENDATION Ca 50-100 g per 100 kg kroppsvikt dagligen utöver det ordinarie fodret. Obs. Täcker inte hästens grundläggande mineralbehov.
 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00