Uhip Igloo Puffer Jacket Dark Navy

Pris:

1 887

SEK

Ordinarie pris:

2 695 SEK

|

Du sparar

809 SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 106907

Uhip Igloo Puffer Jacket 

Nyhet! Riktigt varm och fluffig jacka som omfamnar dig som en kram. Jackan är designad i längre modell som sträcker sig över rumpan och är trots sin fyllighet lätt att bära. Försedd med stora dubbla framfickor och en bröstficka.

För att du ska kunna rida i jackan är sprunden bak är placerade mot sidorna och kan öppnas upp med dragkedjor. Placeringen av sprunden minimerar insläpp av kyla när du sitter i sadeln. Vinterjackan har fem fickor varav två stora framfickor med lock, två stora öppna framfickor med sidoaccess samt en bröstficka. Ärmarna är designade med handledsvärmare och har Uhips något diskreta nedfällbara lösning för att skydda dina händer mot fukt och kyla.

Med en igloojacka kan du njuta av uteritterna hela vintern. Den varma jackan är tillverkad i material som skyddar dig mot snön och med den mycket goda andningsförmågan känner du dig riktigt behaglig oavsett om du är stillasittande eller i aktivitet. 

Med yttertyg, isolering och innerfoder tillverkat av 100% återvunnet material är Igloo ett stort steg mot en hållbar konsumtion.

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00