Just nu bjuder vi på frakten vid köp över 800:- (gäller ej sadlar och foder)

Uhip Wool Blend Stella Pant Jet Black

Pris:

1 257

SEK

Ordinarie pris:

1 795 SEK

|

Du sparar

539 SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 107090

Uhip Wool Blend Stella Pant Jet Black

Nytt material och ny passform! Stall- och fritidsbyxor tillverkade i en perfekt kombination av material för aktiva höst- och vinterdagar. Den mjuka, tunna och värmande ullinsidan ger en fantastisk temperaturreglering och håller dig torr under hela dagen. 

Yttertyget är en tålig och hållbar polyamid som skyddar dig mot kyliga vindar och lätt regn. Den mjuka, tunna och värmande ullinsidan ger en fantastisk temperaturreglering och håller dig torr under hela dagen. Funktionsbyxornas konstruktion ger en utomordentlig andningsförmåga som gör att de passar perfekt för mer intensiva aktiviteter. 

Byxorna har hög midja och har en fantastisk stretch för att du ska kunna röra dig obehindrat. Midjan bak är något förhöjd i svanken för bästa passform. 

I övrigt har de varma fritidsbyxorna många praktiska fickor för exempelvis mobiltelefon och hundgodis. De är försedda med två öppna handfickor och två stora lårfickor med dragkedja på sidorna. De har även extra fickor ovanpå ena lårfickan för extra tillbehör. 

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00