0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

uvex filosofi är ”protecting people”. Denna ideologi lever de efter varje dag och det motiverar dem till att utvecklas och bli, om möjligt ännu bättre. Hardshell teknologi - Extremt säker och stabil hjälmkonstruktion. 

Skal i högteknologisk hardshell. Extremt stabil och superlätt. Optimal passform genom IAS-3D-system som innebär anpassning tredimensionellt i längd, bredd och höjd. Komfortspänne med flerstegssystem som enkelt kan regleras med enhandsgrepp. Avtagbart, tvättbart foder. Skärm tillverkad av mjukt, formfast PU-skum för högsta säkerhet. Lämplig för glasögonbärare. Olika storlekar på skalen och tre olika storlekar på hjälmen för optimal passform. Integrerade ventilationskanaler ger optimal värmeväxling och dragfritt frächt luftintag. 

Nyhet! Den klassiska perfexxion uppdaterad! Mer luft, mer komfort, mer skydd. Snygg dessutom! En tidlös klassiker som sätter ny standard i design och säkerhet - uppdaterad till andra generationen av perfexxion. Standard VG1 01.040Vikt: 525g

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Relaterade produkter

Dessa produkter passar

Inga produkter hittades

Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2014 Firma Karin Åberg

Kontakta oss / Information

Sälstensgränd 28   |  871 33 Härnösand

Kundtjänst: 070-665 73 88  |  Karin: 070-584 96 38

Öppettider i butiken
Onsdagar 12.00 - 17.00 Torsdagar 12.00 - 17.00

E-post: info@sadlar.se  |  Om cookies  |  Sitemap

Nyhetsbrev