Back on Track Ridbyxa Julia Helskodd Marin

Pris:

909

SEK

Ordinarie pris:

1 299 SEK

|

Du sparar

390 SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 105654

Väldesignade ridbyxor med genomtänkta funktioner och en fantastisk passform. Tillverkade med Haematex™-teknologi för att du ska känna dig bekväm, stark och uthållig.

Ridbyxorna är stretchiga och följsamma med en unik skräddarsydd passform som följer kroppens former när du sitter i sadeln. Utan sömmar på insidan av ben och säte för att undvika skav. Sidosömmens panel på utsidan av benet är placerad för att inte ge tryck eller skav vid knäskålen och de känsliga senorna och musklerna i vid knät. Den mjuka och elastiska linningen är hög och välformad för att ge ett bra stöd och följa ländryggens konturer. Byxorna har två framfickor med meshfoder och en ficka på låret med blixtlås, perfekt för mobilen. Helskoningen har ett innovativt och hållbart Grip-system för stabilitet som ger lagom grepp i sadeln. Mönstret är utformat för att ge god komfort och samtidigt bevara elasticiteten i tyget. Tekniken direktappliceras på tyget vilket gör varje byxa unik.

Teknologi  Haematex™ är ett högteknologiskt material med maximal andningsförmåga och behaglig känsla av kompression. I tygets trådar finns inbäddade mineraler för att reflektera och återanvända kroppens naturliga energi.

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00