Devold Tuvegga Sport Air Woman Shirt Cameo

Pris:

956

SEK

Ordinarie pris:

1 195 SEK

|

Du sparar

239 SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 104754

Tuvegga Sport Air Woman Shirt från Devold är en vändbar underställströja tillverkad i merinoull och utvecklad för intensiva aktiviteter där behovet av isolering och möjligheten att reglera värmen utefter kroppens temperatur är viktigt. Den släta ytan ger effektiv fukttransport och ventilation när du bär den närmast huden. Om du behöver mer isolering och värme kan du vända på plagget så att du får 3D tyget närmast huden. 3D tyget är konstruerat med luftkanaler som fångar in kroppsvärmen och isolerar den. Med hjälp av strategiskt placerad ullmesh på ryggen och under ärmarna kommer plagget effektivt reglera sig efter din kroppstemperatur och hålla dig torr under intensiva aktiviteter.

Devold från Norge har en lång och stolt historia. De har producerat högkvalitativa ullkläder sedan 1853 - och är den äldsta tillverkaren av stickade plagg i Norge. Deras mål är samma idag som när Ole Andreas Devold grundade företaget för över 160 år sedan: att skapa bekväma, högkvalitativa kläder som skyddar människor mot väder och vind. Devold sport- och fritidskläder omfattar ett brett spektrum av bekväma ullunderkläder, strumpor, huvudbonader, olika typer av mellanlager och stickade tröjor. Norrmännen har burit Devold sedan mitten av 1800-talet och gör det än idag med stolthet och såklart många andra med dem. Devold producerar det mesta du kan tänka dig när det kommer till ullkläder. En väldigt stor del av märkets kollektion tillverkas av 100 % merinoull. Devold är en av få företag som kontrollerar hela sin produktion - från klippning av fåren och kardning av ullen, till färgning, design och tillverkning av de färdiga plaggen.

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00