Stierna Stella Vinterridbyxa Svart

Pris:

1 836

SEK

Ordinarie pris:

2 295 SEK

|

Du sparar

459 SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 103207

Stierna Stella Täckbyxa Svart

En vatten- och vindtät vinterbyxa i stretchtyg med silikongrepp. God andning och varm lättviktspadding håller dig torr och komfortabel hela vintern.

"

Stierna kompromissar varken med material eller konstruktion, det handlar om att skapa det

bästa möjliga. Teknisk kunskap kombinerat med innovativ design ger förutsättningar föroptimala ridkläder för den aktiva ryttaren.När du ser ett plagg med en EquTex™ logga på kan du vara säker på att mycket jobb har lagts ned på att välja ochkombinera rätt tyg med rätt membran för att skapa plagg som gör att du tillsammans med din häst, oavsett väder, kanprestera optimalt. EquTex™ är aldrig ett tyg eller ett membran, det är alltid den bästa kombinationen av båda.Våra EquTex™ tyger bygger på membranteknologi och används i våra mest högpresterande plagg, vilket tillåteryttertyget att vara vattentätt och ändå ha en fantastisk andning och ventilation. Stiernas EquTex™ plagg inte baraskyddar dig från väder och vind utan hjälper dig också att ha en jämn kroppstemperatur och hålla dig torr för maximalkomfort. Plagg som andas låter överskottsvärme och fukt att dunsta ut istället för att isoleras mot kroppen.En ultratunn film lamineras (limmas under tryck) på insidan av yttertyget ihop med ett skyddande foder. Filmen släpperigenom vattenmolekyler i form av ånga från kroppen samtidigt som den skyddar användaren från att bli blöt av regn ellersnö. Skillnaden i temperatur mellan insidan och utsidan är det som driver ångan genom plagget. Detta kallas att plaggetandas. 

• EquTex™ plagg är både vattentäta och andas. Detta skyddar användaren från väder och vind samtidigt som den hållerkroppen sval och torr genom att kroppens överskottsvärme och fukt transporteras bort.
• EquTex™ är olika membran kombinerat med utvalda yttertyger som skapar kombinationer för specifika behov.
• Alla sömmar på EquTex™ plagg är förseglade med tejp.
• EquTex™ plagg klarar minst ett vattentryck* på minst 10 000 mm.
• EquTex™ plagg har en ”andning”** på minst 10 000 g/m2/24h. 

*Vattentäthet mäts i så kallad vattenpelare, det vill säga det tryck ett tyg kan klara av innan det börja läcka . Ju högrevattenpelartal uttryckt i mm, desto mer tryck klarar tyget av.
** Andningen mäts i antal gram vatten en kvadratmeter tyg kan släppa igenom på 24 timmar. Ju högre siffra, desto mer fukt kan tyget släppa igenom

"

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00