Uhip Urban Stretch Coat Dark Navy

Pris:

2 097

SEK

Ordinarie pris:

2 995 SEK

|

Du sparar

899 SEK

Du måste göra ett val

Artikelnummer: 107092

Uhip Urban Stretch Coat

Ny design! Lång och vädertålig höst- och vinterkappa som är snygg och sober på sitt enkla vis, passar lika bra på stan som i stallet. Kappan har många stora smarta fickor med plats för dina tillbehör. Den till synes tunna ridkappan håller dig både varm och torr när hösten bjuder på busväder. 

Kappan har två stora framfickor med lock, två stora öppna framfickor med sidoaccess med mjuk och skön fleeceinsida. Ärmarna är designade med handledsvärmare och ärmsluten har en snygg uppvikning med knapp som även enkelt kan vikas ner över handen som för att skydda dina händer mot fukt och kyla. 

Genom att öppna upp tvåvägsdragkedjan fram och sprundet bak kan du sitta i sadeln medan kappan hänger ner och värmer dina ben. På insidan av kappan sitter benband som du kan fästa runt låren för att hålla plagget på plats. 

Kappan är något rakare i modellen och materialet är riktigt stretchigt samtidigt som det står emot vind och regn. Den höga sköna kragen med mjuk insida tillsammans med kappans längd kapslar in värmen och gör så att din kroppsvärme värmer upp luften utan att smita ut. 

Skriv en recension

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

 
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.


Firma Karin Åberg

I Härnösand hittar du vår välsorterade ridsportsbutik på Sälstensgränd 28. Vi har utrustning till alla ridhästar och dess ryttare, ponny, hopp, dressyr och Island.

© 2023 Firma Karin Åberg  |  Om cookies  |  Sitemap

Kontakta oss

Sälstensgränd 28, 871 33 Härnösand
Kundtjänst: 073-694 31 04
Karin: 070-584 96 38
E-post: info@sadlar.se

Öppettider i butiken

Onsdagar 12.00 - 17.00
Torsdagar 12.00 - 17.00